ДВИЖЕЧКИ ТЕКСТОВИ, ДИГИТАЛНИ ЧАСОВНИЦИ

image021 image022 image023

ДЕЛТА-ИНФО дигиталните часовници                                 

                            
Број на сегменти за цифра: 7,13, 16 сегменти            
Можности на дигиталниот часовник: време, датум, температура
Вид на комуникација со дигиталните часовници:  
232, 485, Wi-Fi, LON interface
Димензии на LED: 3mm, 5mm, 10mm
Агол на зрачење: 60°-120°
Светлосен флукс на LED: 3000-4000 mCd    
Избор на сите бои на LED

ДЕЛТА-ИНФО алфанумерички ЛЕД текстуални дисплеи    
Нашите ЛЕД текстуални дисплеи ги изработуваме по желба во најразлични димензии, без ограничување
Користиме сопствен софтвер кој овозможува лесна промена на текст преку RS 232, 485, Wi-Fi

Имаме долго искуство и висок квалитет
Преку 100 движечки текстови и дигитални часовници низ Македонија
2 години гаранција

Facebook Slide Likebox