ДИГИТАЛНИ ЦЕНОВНИЦИ

Купить СНПЧ А7 Йошкар-Ола, оперативная доставка
image008 image009 image010

ДЕЛТА-ИНФО дигиталните ценовници


Број на сегменти за цифра: 7,13, 16 сегменти
Број на цифри: до 5
Број на дигитални ценовници: до 6 + часовник
Можности на дигиталниот часовник: време, датум, температура
Вид на комуникација со дигиталните ценовници:
       232
       485
       Wi-Fi
LON interface
Димензии на LED: 3mm, 5mm, 10mm
Агол на зрачење: 60°
Светлосен флукс на LED: 3000-4000 mCd
Избор на сите бои на LED


Долго искуство
Преку 70 дигитални ценовници низ Македонија
2 години гаранција

Facebook Slide Likebox