logoa site

 

 

Компании кои веќе се уверија во квалитетот, штедливоста, врвниот дизајн и професионалноста на тимот на ДЕЛТА –ИНФО се:

МАКПЕТРОЛ, ЛУКОИЛ, МАКОИЛ, ОКТА, ДЕТОИЛ, Сервис Петрол, ТИММ ОИЛ, БЕНЗ ОИЛ, ПРОКРЕДИТ БАНКА, СУДСКА ПАЛАТА, ЕУРОАКТИВА, WILSON SPORT, ЕЛИНГ, Град Скопје, ПРОГРЕС 98 Гостивар, ДЕ ЛУКС АУТО Куманово, Ресторан Две лири Скопје и др.

 

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА (многу бензиски низ Македонија),

ОКТА (БП на бул. Србија),

ДЕТОИЛ Куманово (БП во Маџари, Скопје),

ТИММОИЛ с. Боговиње,

ПРОКРЕДИТ БАНКА (филијала во Велес),

ПРОГРЕС 98 Гостивар,

ДЕЛУКС АУТО Куманово,

СЕРВИС ПЕТРОЛ (БП во Маџари),

Спортски терен за фудбал ГОСТИВАР, и др.